fredag 4. januar 2013

Hårklipp for kvinner

Long Enkelt Lagdelte hårklipp; Hvis du har langt hår, og leter etter en formell ser hårklipp, smell og deretter klassisk lagvis kutt med siden er det perfekte valget. For disse kongen av lag, får dype lag med start fra under haken din, og style håret innover. Lag deretter et fremre delen av håret ditt i siden smell..



Romantisk Bobs; Romantisk bobs er akkurat som en vanlig enkel bob, bortsett fra at i en romantisk bob, kommer den romantiske utseende med litt krølle håret. Du kan få disse bølget hårklipp for kvinner på en stump eller gradert bob ved å gjøre håret bølgete med en krølltang, eller krølle håret mousse.
Blunt Bobs; Hvis du er ute etter noe der du vil se formelle, deretter en stump bob med side smell er et godt valg. Dette frisyre er spesielt bra for folk som har rett fint hår, og er ute etter en enkel å vedlikeholde hårklipp.




Pixie Very Short hårklipp for kvinner; Hvis du er ute etter svært kort hårklipp for kvinner, som ser søt og er minst på vedlikehold, så velger denne hårklipp. Lurer du på hvordan det ser ut? Denne søte frisyren har lenge side feiende smell, og kort avlinger på sidene og bak.



Kort lagdelte hårklipp for kvinner; Disse hårklipp trenger litt vedlikehold. I denne stilen, er håret klippet til midten av nakken, eller litt kortere, inn i dype lag og spegla utover.
Razor Cuts, Razor kutt er ikke hårklipp, men mer som et avsluttende gitt til en eksisterende base hårklipp. Når en barberhøvel er kjørt gjennom de ulike håret seksjoner, får håret en myk pistrete ender utseende.