mandag 4. mars 2013

Mote sommer 2013

Det er ikke alltid like lett å vite hvilke trender man bør kaste seg på – enkelte kjøp blir favoritter i garderoben, mens andre har svært begrenset levetid. Det er imidlertid noen trender som kommer tilbake til motebildet hyppigere enn andre.

 Spesielt om våren og sommeren er gjengangerne lette å sile ut. Se hvilke av vårens trendy plagg du garantert vil få bruk for i årene fremover.Oransje er nydelig til solbrun hud, og du kan velge mellom alt fra en delikat korallfarge til en skarp neontone.

 Det mest trendy alternativet i år er knalloransje, som blant annet ble sett på catwalken hos Stella McCartney, Victoria Beckham og Rachel Zoe. Hvitt er en klassiker som aldri går av moten. Også denne våren og sommeren har designerne laget lekre blondekreasjoner som kjedebutikkene har latt seg inspirere av. Velg gjerne hvitt fra topp til tå og sett prikken over i-en på antrekket med kritthvit neglelakk.

 Husk at du ikke må bruke hvite vesker til jeans – buksene kan lett farge av og ødelegge hvitt skinn.Få trender oser mer av sol og sommer enn hippiestilen. Også denne sesongen er paisley-mønster i duse lilla-, rosa- og oransjetoner noe av det heteste du kan gå med. Kombiner de fargerike plaggene med duse fargetoner som kremhvitt og beige. Bruk gjerne tilbehør i bronse til – det gir en mer avslappet stil enn prangende gullsmykker.