fredag 4. januar 2013

Hårklipp for krøllet hår


Eller det er en annen måte du kan rette dine naturlig krøllete hår i rett hår, så velger en god rett hår type kutt. Ettersom det er mange alternativer med rett hårklipp, betyr ikke dette at det ikke finnes noen gode alternativer når det gjelder hårklipp for krøllete hår. Gitt nedenfor, er mange gode hårklipp for krøllete hår ideer, og tips om hvordan du får dem.

Medium Lagdelte hårklipp: Medium lagvis hårklipp er et godt alternativ for kvinner, som ikke ønsker å gå for meget korte hårklipp. For å få medium lagdelte hårklipp i håret ditt, kan du beholde lengden til skuldrene eller litt lenger. Midtre del håret og klippe håret i nærheten kronen kortere, slik at de legger volum og lengde variasjon til hårklipp din. Deretter klippet håret under kronen til lengre lag. Del denne stilen med Kleopatra stil feiing smell.



Long Lagdelte hårklipp: lagdelte hårklipp er en av de beste hårklipp for krøllete hår som er lange. Klipp håret i lag, og kuttet endene på en slik måte at de ser tapering, og godt atskilt for å legge til en mer sexy look. Da stil denne frisyren med siden feiende smell for å fullføre ditt utseende. Sørg for å få håret smellene rettet, for å gjøre smell ser glatt og håndterbare.



Bohemian Hårklipp: Lurer på, hva er bohemske hårklipp for krøllete hår? Disse er klassiske frisyrer med smell og du trenger ikke mye krefter på å få dem. Bare holde håret langt og uflidd, i løs krøllete låser. Da kuttet den fremre delen av håret ditt i butt Cleopatra stil smell som dekker øyenbrynene. Du kan bruke en slank metal band på denne stilen, å utstyre.